Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow

Personenvervoer met dienstencheques

Verlies niets van je bewegingsvrijheid wanneer je zelf niet met de auto kan rijden! 


Lukt zelf met de auto rijden (even) niet? Comforte brengt je met gemak! Zo hoef je geen enkele afspraak te missen en kan je ook in je vrije tijd doen wat je wil, waar en wanneer je wil, zonder iemand anders te moeten lastigvallen.

Onze speciaal aangepaste en uitgeruste voertuigen pikken iedereen die dat wenst op om, vanuit de regio Zwevegem, Harelbeke, Kuurne en randgemeenten, naar eender waar te rijden. Breng je daarbij een rolstoel mee? Geen enkel probleem! Onze chauffeurs droppen je niet zomaar ergens, maar begeleiden je tot op je eigenlijke bestemming.

De Comforte vervoersdienst rijdt elke dag uit voor elke passagier, ongeacht zijn of haar specifieke noden, behalve op zon- en feestdagen.

De verplaatsingstijd wordt betaald met dienstencheques. 1 uur rijtijd = 1 dienstencheque. Elke maand ontvang je een factuur. De resterende minuten worden overgedragen naar de volgende maand. Daarnaast rekenen we het aantal afgelegde kilometers aan aan 0,60 € per kilometer. Met dit bedrag worden de extra kosten zoals brandstof, verzekering en slijtage vergoed. 

Met andere woorden, dankzij Comforte hoef je niets van je bewegingsvrijheid te verliezen wanneer je zelf niet de mogelijkheid hebt om met de auto te rijden. Dankzij de Comforte vervoersdienst geraak je veilig en op tijd op elke bestemming, en achteraf weer thuis natuurlijk! 

icon people

Ik wil klant worden

arrow
Om spam te vermijden vragen wij u om de volgende tekens in het veld in te voeren:
cmx92n

Sterk

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!