Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Neem contact op met één van onze strijkwinkels. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 10 en 18.30 uur.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow

Strijkwerk met dienstencheques

Weinig tijd of gewoon te saai? De strijk wordt voor jou gedaan!

Breng je volle wasmand met strijk binnen wanneer dat voor jou het best past. Parkeren is geen probleem aan onze strijkwinkels in Kuurne of Zwevegem.

Snel binnen en buiten, lekker vlot.


Met aangepaste machines behandelen onze strijksters jouw vers gewassen linnen zorgvuldig en professioneel. Of dat nu proper opgeplooid in stapeltjes moet zijn, aan de kapstok klaar voor de kleerkast, of om meteen aan te trekken, dat maakt helemaal niet uit. Wanneer alles netjes klaarligt om opgehaald te worden, krijg je een sms’je.

Comforte strijkt alles: hemden en blouses, broeken en jurkjes, lakens, noem maar op. Elk type kledingstuk staat daarbij voor een aantal punten en één dienstencheque is 100 punten waard. Per strijkbeurt wordt de som van je strijkgoed afgerekend waarbij het overblijvende saldo wordt overgedragen naar je volgende strijkbeurt. Betalen kan zowel met papieren als met elektronische dienstencheques.

De puntenlijst voor het strijkgoed vind je hier. Meer info voor de aankoop en werking van dienstencheques hier.

Comforte strijkt ook voor bedrijven!

Wil je als bedrijfsleider je medewerkers ontlasten door hun strijkwerk uit te besteden? Dat kan! Wij halen alles op en brengen het twee werkdagen later netjes terug. Dankzij het elektronische systeem van dienstencheques gaat de afrekening als vanzelf, dus amper extra administratie om rekening mee te houden.

Neem vrijblijvend contact op met onze strijkwinkels voor meer info!

Onze winkels

arrow
  • Strijkwinkel Zwevegem
  • Blokkestraat 29A, 8550 Zwevegem
  • Tel. 0491/90 71 34

Greet

Greet

Madina

Madina
  • Strijkwinkel Harelbeke
  • Gentsestraat 37, 8530 Harelbeke
  • Tel. 0493/40 76 18

Martine

Martine
icon people

Ik wil klant worden

arrow
Om spam te vermijden vragen wij u om de volgende tekens in het veld in te voeren:
v4va7d

Sterk

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!