Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 7u30 en 19u00.
arrow

Strijkwerk met dienstencheques

Weinig tijd of gewoon te saai? Wij doen de strijk voor jou! 


Breng je volle wasmand met strijk binnen wanneer dat voor jou het beste past. Parkeren is geen probleem aan onze strijkwinkels in Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Gullegem of Zwevegem.

Snel binnen en buiten, lekker vlot.


Met aangepaste machines behandelen onze strijksters jouw versgewassen linnen zorgvuldig en professioneel. We plooien jouw kledingstukken netjes op of hangen ze voor je klaar aan de kapstok. Wanneer alles klaarligt om opgehaald te worden, ontvang je een sms.

Comforte strijkt alles: hemden en blouses, broeken en jurkjes, lakens, noem maar op. Elk type kledingstuk staat voor een aantal punten. Eén dienstencheque is 60 punten of één uur (60 minuten) waard. Klik hier voor de puntenlijst. Per strijkbeurt maken we een afrekening van je strijkgoed. Het overblijvende saldo wordt overgedragen naar je volgende strijkbeurt. Betalen kan zowel met papieren als met elektronische dienstencheques. Per gepresteerde dienstencheque betaal je een toeslag van € 3,00 aan de hand van een strijkkaart die je kan aankopen in onze strijkwinkels.
Meer info voor de aankoop en werking van dienstencheques vind je hier.

Neem vrijblijvend contact op met onze strijkwinkels voor meer info!

Onze strijkwinkels zijn elke weekdag open tussen 7 en 18 uur.

Onze winkels

arrow

Greet

Greet
  • Strijkwinkel Kortrijk
  • Gentsesteenweg 103, Kortrijk
  • Tel. 0490/58 15 73

Asia

Asia
  • Strijkwinkel Kuurne
  • Kerkstraat 5, Kuurne (tijdelijk in Kortrijksestraat 1, Kuurne)
  • Tel. 0499/74 26 70

Flora

Flora

Myriam

Myriam
icon people

Ik wil klant worden

arrow
Om spam te vermijden vragen wij u om de volgende tekens in het veld in te voeren:
hnim24

Sterk

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!