Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 7u30 en 19u00.
arrow

Disclaimer

Deze website is eigendom van vzw Comforte.

Contactgegevens & maatschappelijke zetel
vzw Comforte
Blokkestraat 29A in Zwevegem
Tel. 056/64 60 62
info@comforte.be
Belgiƫ

Ondernemingsnummer: 0456 722 124

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten


De inhoud van deze website, met inbegrip van het merk, logo's, data, product- of bedrijfsnaam zijn bescherm door intellectuele rechten en behoren toe aan vzw Comforte.

Beperking van de aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als  een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

vzw Comforte levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal vzw Comforte de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

vzw Comforte kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op de site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan ten alle tijde zonder aankondiging of kennisgeving worden aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. vzw Comforte geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor de een slechte werking of tijdelijke onbeschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

vzw Comforte kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina's impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. vzw Comforte verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over de andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkele de rechtbanken van het arrondissement West-Vlaanderen (Kortrijk) bevoegd.

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!