Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 7u30 en 19u00.
arrow

Warme verhalen

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Ik kan rekenen op de chauffeur

Charlotte Roose maakt al een tijdje gebruik van de vervoersdienst van Comforte.

'De chauffeur is altijd op tijd. Hij is vriendelijk tegen mij maar ook als we andere mensen tegenkomen zegt hij 'ne goeiendag'. Hij heeft een vlotte babbel en ik voel me echt op mijn gemak bij hem. Hij helpt me bij alles, zonder dat ik dat hoef te vragen: de deur openhouden, mij ondersteunen en een arm geven, zakken binnen dragen na het winkelen ...

Zonder het vervoer van Comforte zou ik gezien mijn leeftijd veel minder buiten komen en veel meer geïsoleerd zijn in mijn huis.'

Jullie chauffeurs zijn beleefd en ze nemen de tijd om met ons te praten

'Wij zijn al een 8-tal jaren klant bij Comforte. Dit zowel voor vervoer naar Zwevegem, als voor vervoer naar familie, indien nodig naar het ziekenhuis... Dat alles is geen probleem voor jullie. Er wordt altijd nauwgezet rekening gehouden met de uren van aankomst en afhaling.

Jullie chauffeurs zijn beleefd, meelevend en ze nemen de tijd om met ons te praten. De communicatie met jullie kantoor in Kuurne is tot op heden altijd heel vlot verlopen. Wij zijn dan ook heel tevreden klanten van jullie!'

Van mij krijgen jullie een 10/10

'Wij zijn heel tevreden over jullie dienstverlening. Mijn broer maakt heel regelmatig gebruik van jullie vervoersdienst. Hij krijgt dan ook steeds de correcte informatie en er wordt voldoende tijd genomen om hem alles duidelijk te maken. De afspraken worden gerespecteerd. Voor hem is het heel belangrijk dat hij zo op jullie woord kan vertrouwen.

Alle communictaie verloopt vlot. Wat mij betreft is er een perfecte samenwerking, ook naar facturatie en betaling. Van mij krijgen jullie dan ook een 10/10! Vooral houden zo!'

Dat ze een hoofddoek draagt is voor mij een verrijking

Paula maakt al geruime tijd gebruik van onze poetsdienst.

'Madina, ik wil je speciaal danken omdat je Khadisja bij mij laat komen. Ze is een heel goede poetsvrouw die betrouwbaar, zorgzaam en stipt is. Ze spreekt perfect Nederlands en ziet werk. Ik hoef haar niets te vragen. Dat ze een hoofddoek draagt is voor mij een verrijking. Laat haar alstublieft verder bij mij komen!'

Josiane, onze housemanager!

Trouwe klant Kaat kijkt uit naar het wekelijks bezoek van huishoudhulp Josiane.

'Elke dinsdagavond waait die frisse geur van de Franse Provence ons tegemoet. Leuk thuiskomen, wanneer je wordt verwelkomd door lavendelgeur.
En dan weten we ook: hoera, Josiane is langsgeweest!

Gedaan met pluizen en plakkende voeten van de vuile vloer, vieze kinderhandjes op de ramen en het doucheraam waar de waterdruppels hun stempel hebben achtergelaten.

Zo blij en tevreden dat onze ‘housemanager’ alles weer tiptop maakt. Met een strak tempo zwiert ze met een dweil door ons huis. We staan nog steeds versteld hoe ze dit toch allemaal klaar speelt. Elke week opnieuw.

Ze verdient een bloemetje... lavendel als het even kan!' 

Snelle en perfecte service!

'Als werkende mama van 3 kinderen is het niet altijd evident om rond te geraken met de was en de plas. Het gevolg is dat er wel eens 'plots' een berglandschap aan strijk verschijnt in huis. Een jaar geleden ontdekte ik de strijkwinkel in Zwevegem. Het moment om even te testen hoe zij mijn bergen strijk konden wegwerken!

Greet was vanaf het eerste contact uiterst vriendelijk. Op mijn vraag of ik de ene mand misschien al na 2 dagen terug kon ophalen (wegens gebrek aan kleren in de kasten) was haar antwoord: 'Geen enkel probleem! Dat komt in orde, je kan op ons rekenen.' En dat is zo. Al vanaf de eerste keer is de service snel en betrouwbaar. Niets is aangenamer om na een dag werken thuis te komen met een mand perfect gestreken was die dan gewoon nog zijn weg moet vinden naar de juiste kast ...'