Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 7u30 en 19u00.
arrow

Over Comforte

Bij Comforte houden we als vzw een duidelijk maatschappelijk doel voor ogen. We kiezen er bewust voor om nieuwe medewerkers bij te staan in hun persoonlijke ontwikkeling, door hen kansen te geven via opleidingen en met een doorgedreven ondersteuning. We zoeken daarbij zorgvuldig naar gemotiveerde vrouwen en mannen, van gelijk welke afkomst of religie, die goesting hebben om in hun job te groeien en een zinvolle, geëngageerde rol te spelen binnen de lokale gemeenschap.


Dezelfde filosofie volgend, opteren we voor een sociale invulling van alle activiteiten waarvoor dienstencheques in aanmerking komen. Zo willen we niet enkel poetsen, maar ook boodschappen doen, koken en strijken. Daarnaast staan al onze medewerkers altijd klaar om dat kleine beetje, maar soms zo cruciale, extraatje te doen, zoals contact opnemen met de voor een bepaald probleem bevoegde diensten. En een gezellige babbel moet er ook wel eens vanaf kunnen. Ook kiezen we resoluut voor betere mobiliteit met dienstencheques. Met onze aangepaste voertuigen kunnen we zowel mensen met een beperking als zorgbehoevende senioren hun bewegingsvrijheid teruggeven.

In al onze activiteiten streven we naar een kwaliteitsvolle professionele dienstverlening die financieel gezond is en waar winsten opnieuw geïnvesteerd worden in de sociale ondersteuning van onze medewerkers. Blije klanten en medewerkers die trots zijn op het verschil dat ze maken, daarvoor doen we het! De samenleving kan er enkel wel bij varen.

We zijn nu al volop actief in Kuurne, Lendelede, Zwevegem, Heestert, Moen, Otegem, Sint-Denijs, Harelbeke, Bavikhove en Hulste. Aanvragen van inwoners uit Kortrijk, Spiere-Helkijn, Avelgem, Anzegem en Deerlijk worden individueel onderzocht op haalbaarheid.

Sterk

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!