Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 7u30 en 19u00.
arrow
icon >in sociaal ondernemen

Sterk in sociaal ondernemen

De bestaansreden van Comforte is heel duidelijk omlijnd: wij zijn, voor alles, sociale ondernemers die investeren in kansen voor medewerkers en klanten. Dit doen we via alle activiteiten die wettelijk toegelaten zijn voor dienstencheques.

Als vzw hoeven we geen aandeelhouders uit te keren. Alle overschotten worden geïnvesteerd in een brede ondersteuning van onze medewerkers en het verder uitbouwen van de organisatie.

Met Comforte kies je als klant dus resoluut voor sociaal ondernemerschap dat vertrekt vanuit een kansrijke begeleiding van medewerkers onder goeie arbeidsvoorwaarden. Je opteert hiermee voor een laagdrempelige tewerkstelling dicht bij huis en dit met een zinvolle en gewaardeerde invulling. Zo draag je jouw steentje bij voor een warme lokale samenleving.

Daarnaast kiezen we ervoor om zorgbehoevende senioren met een beperking maximaal te bedienen. We voorzien daarom een goed uitgebouwde dienstverlening van onder andere vervoer, boodschappen doen en koken. Dergelijke activiteiten zijn dikwijls moeilijker te organiseren, minder winstgevend en worden daarom door andere dienstenchequebedrijven niet of nauwelijks aangeboden.