Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 7u30 en 19u00.
arrow
icon >lokaal verankerd

Sterk lokaal verankerd

Comforte is enkel actief in de ruime regio van Zwevegem - Harelbeke - Kuurne - Gullegem en Kortrijk. Dit betekent dat we als dienstenchequebedrijf vrij klein zijn en tegelijkertijd heel lokaal aanwezig.

Onze coaches Annemie, Katrien en Marianne zorgen er samen met onze planners Madina, Steffi en Lesly voor dat we heel dicht bij jou als klant staan. Zo komt er één van hen bij jou thuis langs wanneer je voor het eerst voor Comforte kiest. Zo kunnen jouw wensen en verwachtingen duidelijk besproken worden. Ook voor het boeken van een vervoersrit denken zij mee om jouw ritten in te plannen.

Als klant van Comforte heb je bijgevolg een vast aanspreekpunt waar je altijd bij terecht kan. Wat is handiger dan een persoonlijke contactpersoon die op de hoogte is van jouw specifieke behoeften? Je bent met anderen woorden niet zomaar een nummer.

Bovendien ben je als klant steeds welkom in onze kantoren. We kunnen elkaar heel snel spreken per telefoon, email of op de chat.
Kortom: Madina, Steffi, Lesly, Annemie, Katrien en Marianne zullen heel snel vertrouwd aanvoelen.