Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 7u30 en 19u00.
arrow
icon >met medewerkers

Sterk met medewerkers

Comforte heeft als missie iedereen, los van afkomst, kleur of religie de kans te geven om via een laagdrempelige job een positieve bijdrage te leveren aan de eigen leefomgeving. We zijn dan ook fier op ons heel divers team dat elke dag opnieuw het verschil maakt bij mensen in de buurt. Zo groeit het vertrouwen tussen mensen en in de samenleving op een plaats waar vroeger misschien eerder wantrouwen bestond.

Natuurlijk sturen we onze medewerkers niet zomaar op pad. Ze krijgen allemaal een startopleiding. Bij elke nieuwe opdracht wordt overleg gepleegd met de planners, Lies en Madina of coach Annemie in verband met de uit te voeren taken. Indien nodig begeleiden we onze medewerkers in hun taalontwikkeling. 

Maandelijks komen alle medewerkers samen voor overleg waar ze ervaringen uitwisselen en verdere vorming volgen. Op die manier kunnen zich allemaal samen verbeteren om kwalitatief werk af te leveren.

Al onze medewerkers, of het nu huishoudhulp, strijksters of chauffeurs zijn, staan dicht bij ons. We werken sterk in en aan vertrouwen. Het is onze overtuiging dat ze hiermee ook bij jou als klant vol vertrouwen komen werken om daarna met een glimlach terug te vertrekken.